ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Γκουαλτιέρι από τον Πανελευσινιακό

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου γκαρντ, με συμμετοχές στα εθνικά κλιμάκια, Βίκτωρα Γκουαλτιέρι. Κίνηση που αποτελεί "κρίκο" στην "αλυσίδα" του "project" της "Ένωσης".

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ποντάρει και να επενδύει στους νεαρούς Έλληνες παίκτες και η "Ένωση" ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 17χρονου, Βίκτωρα Γκουαλτιέρι, από τον Πανελευσινιακό. Οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα τους στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι συμφώνησε με τον Πανελευσινιακό για την παραχώρηση του Βίκτωρα Γκουαλτιέρι (17 χρ., 1μ.91).

Η μεταγραφή του νεαρού γκαρντ με συμμετοχές στα εθνικά κλιμάκια αποτελεί ακόμη ένα «κρίκο» στην «αλυσίδα» του «project» της ΑΕΚ, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου θα γίνει γνωστό το προσεχές διάστημα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις στο δεύτερο χρόνο της αναγεννησιακής της πορείας στα επίπεδα των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης. Η παραγωγική διαδικασία αποτελεί πάντα βασική κατεύθυνση για την ενιαία ΑΕΚ, η οποία συν-εργάζεται ως σύλλογος και ΚΑΕ, με διπλό στόχο: τον πρωταθλητισμό των αγωνιστικών Τμημάτων, και την ανάδειξη νέων αθλητών.

Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ των αγωνιστικών Τμημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την στελέχωσή τους, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει εκπλήξεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ