ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συνεργασία της με την nrg

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συνεργασία της με την nrg

Νέος χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ είναι η nrg, η οποία είναι πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος. Η συνεργασία θα έχει διετή διάρκεια.

Η εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος, nrg, είναι ένας από τους νέους χορηγούς της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Το γεγονός το γνωστοποίησε η "Ένωση", με την συνεργασία να έχει διετή διάρκεια.

Η ανακοίνωση:

"H AEK B.C. ενώνει τις δυνάμεις της με την nrg και καλωσορίζει στην ομάδα τον αξιόπιστο πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος ως τον Επίσημο Χορηγό της για τις αγωνιστικές περιόδους, 2016-17 και 2017-18.

Με κεντρικό άξονα τη συνεργασία της ομάδας με πρότυπες εταιρίες του κλάδου τους, η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της AEK BC και της nrg τεκμηριώνει για μία ακόμη φορά τη συνέπεια της ομάδας να συνεργάζεται με εταιρίες άριστων ποιοτικών χαρακτηριστικών που στηρίζουν και αναγνωρίζουν την αξία του υγιούς αθλητισμού, ως μέσο προβολής και επικοινωνίας.

Η στήριξη του αθλητισμού, ενός από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της κοινωνίας μας, αποτελεί προτεραιότητα για την nrg που στέκεται δίπλα σε κορυφαίες αθλητικές ομάδες όπως η AEK BC ώστε και με τις δικές της δυνάμεις να συμβάλει στην προσπάθεια για επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις.

Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, η nrg αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας .

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Αλλάζοντας τα δεδομένα στην εξυπηρέτηση, πρωταρχικός στόχος της nrg είναι να γίνει η εναλλακτική πρόταση που απαντάει στις ρεαλιστικές ανάγκες της αγοράς και του καταναλωτή.

Μέσα από την παρακολούθηση των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται στην αγορά της ενέργειας και τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών της, η nrg προχωράει με σταθερά βήματα και συνέπεια, σχεδιάζοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ