ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μαυροκεφαλίδη

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μαυροκεφαλίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και πάλι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως και το τέλος της σεζόν.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (25/7/1984) φόργουορντ/σέντερ, Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Επιστρέφει στην "Ένωση" ύστερα από 6 μήνες, καθώς φόρεσε τα κιτρινόμαυρά την σεζόν 2015-2016. Μάλιστα, πέρσι, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 14.5 πόντους. Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Κίνα (Qingdao DoubleStar Eagles).

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανήκει στο ξεχωριστό κλαμπ των παικτών που έχουν αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αττικής. Σε Ολυμπιακό (2007-211), Παναθηναϊκό (2013-2015) και ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (2001-2006). Την σεζόν 2008-09 έπαιξε ως δανεικός στο Μαρούσι, ενώ στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε Ισπανία (Βαλένθια, Μπαρτσελόνα) και Ρωσία (Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης). Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την "Ένωση" έως και το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΑΕK B.C. ανακοινώνει, ότι επιστρέφει στη «Βασίλισσα» ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε σήμερα (20/02) συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Η παρεξήγηση μεταξύ ΑΕΚ και Μαυροκεφαλίδη

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τραυματίστηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν (πρόβλημα στο χόνδρο του γονάτου) και επέλεξε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση σε δικό του γιατρό. Με την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, το ιατρικό επιτελείο της "Ένωσης" τον εξέτασε και διέγνωσε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του παίκτη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει εκνευρισμός απ' την πλευρά του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος θεώρησε πως είναι καλά στην υγεία του και θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση. Αντίθετα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν επιφυλακτικοί, με συνέπεια να προκύπτει ζήτημα διαχείρισης της αποθεραπείας του από την πλευρά τους.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο παίκτης να ζητήσει να αποχωρήσει απ' την προετοιμασία , προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα, απ' την στιγμή που υπήρξε διάσταση απόψεων. Όχι μόνο στο θέμα τραυματισμού του, αλλά και από οικονομικής πλευράς. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Οι δύο πλευρές τα έχουν "βρει" σε όλα και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανήκει ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ