ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποκάλυψε πριν από την ΕΟΚ, τους παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΒΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - BANVIT (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΒΙΤ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - BANVIT (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή στο σάιτ της, η οποία αργότερα "κατέβηκε", η ΑΕΚ αποκάλυψε τέσσερις παίκτες της που κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Η ΕΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους παίκτες που θα καλέσει στην Εθνική Ανδρών ενόψει των αγώνων των "παραθύρων" της FIBA τον προσεχή Φεβρουάριο. Έχει στείλει όμως ήδη τις κλήσεις στις ομάδες, με την ΑΕΚ να αποκαλύπτει μέσω ανακοίνωσης της, τους τέσσερις (4) παίκτες της που κλήθηκαν. Μία ανακοίνωση, η οποία ωστόσο όμως πλέον δεν υπάρχει.

Η ΑΕΚ λοιπόν αποκάλυψε αρχικά ότι κλήθηκαν στην Εθνική οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μαυροειδής και Παναγιώτης Βασιλόπουλος ( ο τελευταίος ανακοινώθηκε σήμερα 19/1 ) οι οποίοι θα ενισχύσουν ξανά την Εθνική Ανδρών, αφού είχαν κληθεί και για τους αγώνες του Νοεμβρίου.

Η ΑΕΚ αποκάλυψε πριν από την ΕΟΚ, τους παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική

Λίγο αργότερα πάντως η ΑΕΚ "κατέβασε" την ανακοίνωση από το σάιτ της, αφού η ΕΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τις κλήσεις ενόψει των αγώνων του Φεβρουαρίου.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνική Ανδρών είναι προγραμματισμένη για τις 19 Φεβρουαρίου, ενώ βάσει προγράμματος αναμένεται να αντιμετωπίσει διαδοχικά εντός έδρας την Εσθονία στις 22 Φεβρουαρίου και την Μεγάλη Βρετανία στις 25 Φεβρουαρίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ