ΑΕΚ

Γιαννόπουλος: Ο έβδομος που παίζει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάρης Γιαννόπουλος γίνεται ο έβδομος παίκτης στην ιστορία που θα έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην καριέρα του. Επόμενος στόχος: το 5/5 των "μεγάλων" και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, με τους "κιτρινόμαυρους" να κάνουν... ποδαρικό στις ανακοινώσεις με έναν εκ των καλύτερων σουτέρ της χώρας. Πέραν της ουσίας του πράγματος, που αφορά στην ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των Κυπελλούχων Ελλάδος, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που αφορά στον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ.

Ο διεθνής παίκτης γίνεται μόλις ο έβδομος παίκτης στην ιστορία που θα έχει στο βιογραφικό του παρουσία σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Μόλις ένα χρόνο μετά την προσθήκη του πέμπτου μέλους της λίστας (Βασίλης Ξανθόπουλος), ο Χάρης Γιαννόπουλος έρχεται για να προσθέσει το όνομά του σε αυτή και να κάνει... παρέα -πέραν του συμπαίκτη του στην ΑΕΚ- στους Άριαν Κόμαζετς, Δημήτρη Παπανικολάου, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Γιάννη Μπουρούση.

Για την ιστορία, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι ο μοναδικός στην ιστορία που έχει φορέσει τη φανέλα των πέντε "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος. Ως επαγγελματίας έχει περάσει από Παναθηναϊκό (2004-'05 και 2012-'13), ΠΑΟΚ (2005-'06), Άρη (2015-'17) και ΑΕΚ (2017-'18), ενώ ως έφηβος έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, διατηρώντας τη σχετική... μοναδικότητα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που έχουν κάνει το 4/5 σε ό,τι αφορά στην παρουσία τους στις πέντε μεγάλες ομάδες της χώρας είναι οι: Νάσος Γαλακτερός (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης), ο Δήμος Ντικούδης (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ), ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (Άρης, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), o Αλέξης Κυρίτσης (Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), Γιώργος Μπόγρης (Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) και Χάρης Γιαννόπουλος (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ