ΑΕΚ

Γενική είσοδος 2 ευρώ στην ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Προμηθέα!

Γενική είσοδος 2 ευρώ στην ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Προμηθέα!
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ όρισε γενική είσοδο τα 2 ευρώ για τον αγώνα με τον Προμηθέα (28/4) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ανακοινώνοντας ότι προβλέπονται εκπλήξεις στο κοινό, αφού ο αγώνας θα έχει χαρακτήρα "πρόβας" για ενόψει του Final Four του BCL!

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Final Four του Basketball Champions League (4-6/5), αλλά στο μεσοδιάστημα πρέπει να ετοιμαστούν και για τον αγώνα με τον Προμηθέα (28/4, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα θα αποτελέσει και την "πρόβα" της "Ένωσης", με την ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Η πρώτη έκπληξη βέβαια έγινε ήδη γνωστή, αφού η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από τα 2 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Φάιναλ Φορ του BCL πλησιάζει. Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν. Το ερχόμενο Σάββατο (28/04) και ώρα 19:00, η «Βασίλισσα» επιστρέφει στη Βasket League, για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

GALLERY

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει χαρακτήρα «πρόβας» στον οργανωτικό τομέα εν όψει Φάιναλ Φορ, γι’ αυτό και ετοιμάζονται εκπλήξεις, που οι θεατές θα «διαπιστώσουν» διά ζώσης, αλλά και event τα οποία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι έχει αποφασιστεί γενική είσοδος 2 ευρώ (εκτός από τις θέσεις των VIP, ήτοι θέσεις 126, 126 Α, 126 Β, 126 C, 126 D, baseline - courtside seats).

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από το εκδοτήριο στο σταθμό ΕΙΡΗΝΗ (ώρες 10:00 έως 17:00).

Ο κόσμος μας παραμένει η δύναμη της ΑΕΚ...

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο στο σταθμό ΕΙΡΗΝΗ από τις 10:00 έως το ημίχρονο, και από το εκδοτήριο Ρ5, από τις 16:00 έως το ημίχρονο του αγώνα.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ