ΑΕΚ

Φραστικό επεισόδιο Ζντοβτς - Μπράουν!

Φραστικό επεισόδιο Ζντοβτς - Μπράουν!

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ο Γιούρι Ζντοβτς είχε φραστικό επεισόδιο με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν, τη στιγμή που ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε στον πάγκο ως αλλαγή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, είχε φραστικό επεισόδιο με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν στον πάγκο της "Ένωσης", τη στιγμή της αλλαγής του Αμερικανού γκαρντ με τον Ταουρίν Γκριν.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ομάδα των βορείων προαστίων στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ο Ζντοβτς πέρασε στον πάγκο τον Τζέι Κόβαν Μπράουν αντί του Ταουρίν Γκριν, βάζοντας τις φωνές στον Αμερικανό γκαρντ!

Ο Σλοβένος κόουτς έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Μπράουν στα 6'27" για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ ο Μαρκ Κάρτερ πήρε από το... χέρι τον συμπαίκτη του και τον πήγε στην άκρη του πάγκου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η πίεση είναι δεδομένη, από τη στιγμή που η νίκη είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ προκειμένου να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη, στη Nick Galis Hall.

Εξάλλου, είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το επεισόδιο ανάμεσα στον Ζντοβς και τον Ντι Τζέι Κούπερ στο περιθώριο του εκτός έδρας αγώνα με τον Αρκαδικό, πριν ο Αμερικανός γκαρντ αποχωρήσει από την ΑΕΚ για τη Μονακό.

Πάντως ο Μπράουν βγήκε κανονικά για ζέσταμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ενώ ξεκίνησε στην πεντάδα της "Ένωσης" στην τρίτη περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ