ΑΕΚ

Φραστική επίθεση στην κόρη του Αμερικάνου!

Φραστική επίθεση στην κόρη του Αμερικάνου!

Η κόρη του θρύλου της ΑΕΚ Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα, δέχτηκε φραστική επίθεση στο ΟΑΚΑ από άτομο που έφερε ταμπελάκι της "Ένωσης" (PHOTO)!

Θέατρο του... παραλόγου στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι οπαδοί της ΑΕΚ έπαιζαν φάπες μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό ενώ η κόρη του θρύλου της "Ένωσης" Γιώργου Αμερικάνου και δημοσιογράφος, Χριστίνα, δέχτηκε φραστική επίθεση από άτομο που έφερε ταμπελάκι της ομάδας!

Κι όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ τίμησε πρόσφατα την ομάδα που συμμετείχε στο πρώτο Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης , απονέμοντας πλακέτα στην Χριστίνα για την προσφορά του πατέρα της!

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλοι της ΑΕΚ αναγνώρισαν τον διαιτητή Τόμι Σχινά που καθόταν στις πολυθρόνες του ΟΑΚΑ πέριξ του παρκέ έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Αμερικάνου και ξεκίνησαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα. Ο έμπειρος ρεφ δεν αντέδρασε, μολονότι δέχτηκε ύβρεις από τους οπαδούς των "κίτρινων".

Σε εκείνο το σημείο ενεπλάκη η Χριστίνα Αμερικάνου, η οποία είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με άτομο που έφερε ταμπελάκι της ΑΕΚ και έβριζε τον Σχινά. Αρχικά τον προέτρεψε να κοιτάξει την ομάδα και τον Ζντοβτς από το να ασχολείται με τη διαιτησία, όταν δέχτηκε την εξής απάντηση: "Ποια είσαι εσύ που θα μιλήσεις για τον προπονητή".

Ο συγκεκριμένος αποχώρησε και στη συνέχεια επέστρεψε, ρωτώντας την "τι είναι αυτά που λες για τον Ολυμπιακό" την ώρα που κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να επιτίθενται φραστικά στον Σχινά και την ίδια!!!

Οι δυο τους αποχώρησαν από το σημείο κι εν συνεχεία η Αμερικάνου προέβη σε μήνυση κατά του συγκεκρμένου ατόμου!

To post με νόημα της Χριστίνας Αμερικάνου στο Facebook

Related content

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ