ΑΕΚ

Φουλ για Κρις Ουόρεν η ΑΕΚ

Φουλ για Κρις Ουόρεν η ΑΕΚ
FRANCOIS NAVARRO / FPI

"Μάχη" για την απόκτηση του Κρις Ουόρεν δίνει η ΑΕΚ! Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο πλεϊμέικερ, που την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Ουσάκ Σπορτίφ.

Η απόκτηση του Φίλιπ Σκραμπ και του Δημήτρη Κατσίβελη ήταν μόνο η αρχή για την ΑΕΚ, που θέλει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητά της στην περιφέρεια. Γι αυτό ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει βάλει στο "στόχαστρό" του τον Κρις Ουόρεν (27, 1μ78).

Ο βραχύσωμος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του πλεϊμέικερ και την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Ουσάκ Σπορτίφ, αγωνιζόμενος στο τουρκικό πρωτάθλημα. Στην TBL είχε 14.6 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ το 2013 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην LNB (Γαλλία) με τα χρώματα της Ναντέρ.

Η "Ένωση" δεν παίζει όμως μόνη της, αφού στο... κόλπο βρίσκονται κι ομάδες από τη γειτονική χώρα. Εκεί άλλωστε έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα ο 27χρονος παίκτης. Παρόλ' αυτά, παλεύει σημαντικά τις τελευταίες ώρες την περίπτωσή του, ευελπιστώντας πως οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος και θα της δώσουν έναν δαιμόνιο γκαρντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ