ΑΕΚ

Φιλικό και βράβευση

Φιλικό και βράβευση
INTIME SPORTS

Στην Πάτρα θα βρεθεί την Παρασκευή η ΑΕΚ όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας τον τοπικό Προμηθέα, ενώ θα βραβευτεί και ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Βαγγέλης Ζιάγκος

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τρίτης (7/10) με τον Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης και ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλει να έχει τους παίκτες του σε ετοιμότητα. Οι "κιτρινόμαυροι" σήμερα (1/10, 17.00) στο πλαίσιο του τουρνουά "Αισχύλεια" θα αντιμετωπίσουν τον Πανελευσινιακό, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα βρεθούν στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Προμηθέα, ο οποίος αγωνίζεται στη Β' εθνική. Στο περιθώριο του φιλικού η ομάδα της Πάτρας θα βραβεύσει και τον Βαγγέλη Ζιάγκο για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1.

Το δελτίο Τύπου της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά

" Παίζει με Προμηθέα, που τιμά τη "Βασίλισσα"

Φιλικό αγώνα με τον Προμηθέα (θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής) θα δώσει την Παρασκευή (3/10) η ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20:30 στο κλειστό ΕΑ Πατρών).

Οι διοικούντες τον Προμηθέα προτίθενται να βραβεύσουν τον Βαγγέλη Ζιάγκο, στο πρόσωπο του οποίου θα τιμηθεί η "Βασίλισσα" για την επιστροφή της στην Α1".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ