ΑΕΚ

Φιλικό με τον Πανιώνιο για την ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / 4ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον Πανιώνιο την προσεχή Παρασκευή (29/9) προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο για το Κύπελλο Ελλάδας στις 4 Οκτωβρίου.

Στην ΑΕΚ έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν ότι προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε εγρήγορση πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά θα πρέπει να δώσει ακόμα ένα φιλικό. Και δεν άργησαν να βρουν ομάδα, με τον Πανιώνιο να είναι τελικά ο αντίπαλος.

Όπως έγινε γνωστό, οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ την προσεχή Παρασκευή (29/9), στο πλαίσο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο για το Κύπελλο Ελλάδας (4/10).

Το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελέσει ακόμα μία ευκαιρία για τον Μπάντζα Σι να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα, την ίδια στιγμή που θα αποτελέσει ακόμα ένα τεστ για τους Κέλσι Μπάρλοου και Έντιν Άτιτς, σχετικά με το ποιος εκ των δύο θα μείνει τελικά εκτός ρόστερ στην Stoiximan.gr Basket League όταν έρθει από την Κίνα ο Μάνι Χάρις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ