ΑΕΚ

Φιλικό για την Παλαιστίνη οι Νέοι της ΑΕΚ

Φιλικό για την Παλαιστίνη οι Νέοι της ΑΕΚ

Σε μία όμορφη κίνηση θα προχωρήσει η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι η ομάδα Νέων της θα συμμετάσχει σε φιλικό στα πλαίσια της Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας.

Η ΑΕΚ αποφάσισε για ακόμα μία φορά να δείξει το άλλο της πρόσωπο. Οι "Κιτρινόμαυροι" θα συμμετάσχουν με την ομάδα Νέων τους σε φιλικό παιχνίδι με την Κυπελλούχο Ανδρών της Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour, για να στηρίξει την Ελληνοπαλαιστινιακή φιλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Ένωσης":

"Σε φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης θα λάβει μέρος η ομάδα Νέων της ΑΕΚ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώρα 14:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων. «Αντίπαλος» των Νέων της ΑΕΚ θα είναι η Orthodox Beitsahour (Κυπελλούχος Ανδρών στην Παλαιστίνη).

Και η ανακοίνωση του δήμου Βριλησσίων:

Ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνει εκδήλωση ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών.

Με αφορμή και τη συμπλήρωση 12 ετών από το θάνατο του Yasser Arafat, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Βριλησσίων διεξάγει φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Κυπελλούχο Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour και την Ομάδα Νέων της ΑΕΚ, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη).

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι μαθητές επιθυμούν καθώς και οι γονείς-συνοδοί μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα Basket League ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Ώρα προσέλευσης 16.00 & ώρα έναρξης 17.00".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ