ΑΕΚ

Φιλική νίκη με Λαύριο η ΑΕΚ

Φιλική νίκη με Λαύριο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε του Λαυρίου με 90-57 σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη σήμερα (21/9) στο ΟΑΚΑ. Πρώτος σκόρερ ο Σάκοτα (19π.), ανεπίσημο ντεμπούτο για Δημήτρη Μωραΐτη, Έντιν Άτιτς (PHOTOS).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, η ΑΕΚ αντιμετώπισε το Λαύριο σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που διεξήχθη σήμερα (21/9) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παρόντος, λοιπόν, του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, η "Ένωση" πέτυχε τη δεύτερη εντός έδρα νίκη της στα φιλικά προετοιμασίας (σ.σ. είχε προηγηθεί το 88-82, επί της Κηφισιάς), επικρατώντας των νεοφώτιστων με 90-57.

Ο Ντούσαν Σάκοτα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ με 29 πόντους, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πρόσθεσε 23 πόντους. Ντεμπούτο με την φανέλα της "Ένωσης" έκαναν ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων, Δημήτρης Μωραΐτης και ο νεαρός Βόσνιος Έντιν Άτιτς, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για τρία λεπτά.

Από την άλλη, δεν αγωνίστηκε για το Λαύριο ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους νεοφώτιστους, για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαιτητές: Κορομηλάς, Μπίκας

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 50-32, 72-45, 90-57

AEK (Σάκοτα): Παπαντωνίου 2, Κάρτερ 6, Σκραμπ 3 (1), Ουόρεν 7 (1), Χέρστον 5, Σάκοτα 29 (4), Παύλος, Μωραϊτης, Άτιτς, Κατσίβελης, Μαυροκεφαλίδης 23 (1), Σαρικόπουλος 5, Όρτον 10.

Λαύριο (Σερέλης): Μπέμπης, Περάκης 3 (1), Δανάς, Γιανγκ 18 (3), Τσίρος, Γιαννακόπουλος 5 (1), Σακελλαρίου 16 (2), Έβανς, Κρουμπάλι 4, Μπάκας 4, Καπώνης, Νικολακόπουλος 3 (1), Κακλαμανάκης 4.

Φιλική νίκη με Λαύριο η ΑΕΚ

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων, Δημήτρης Μωραΐτης, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ

Φιλική νίκη με Λαύριο η ΑΕΚ

Μάκης Αγγελόπουλος και Σταύρος Δουβής, στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το φιλικό με το Λαύριο

Φιλική νίκη με Λαύριο η ΑΕΚ

Ο Ντούσαν Σάκοτα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη φιλική νίκη της ΑΕΚ, με 29 πόντους

Φιλική νίκη με Λαύριο η ΑΕΚ

Θετική παρουσία σε ακόμα ένα φιλικό για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (23 π.)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ