ΑΕΚ

Φεύγει δανεικός και ο Έντιν Άτιτς από την ΑΕΚ

Φεύγει δανεικός και ο Έντιν Άτιτς από την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Έντιν Άτιτς δεν έχει δικαίωμα να παίξει σε Ελλάδα και Ευρώπη και η ΑΕΚ θα τον δώσει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένα σίριαλ που κράτησε αρκετές εβδομάδες, φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Βόσνιο Έντιν Άτιτς, όμως δεν θα τον χρησιμοποιήσει φέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Γιούρι Ζντοβτς τον άφησε εκτός της εξάδας των ξένων και ο νεαρός σκόρερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan.gr Basket League. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να παίξει ούτε στο νεοσύστατο FIBA Basketball Champions League, καθώς οι κανονισμοί αναφέρουν πως ένας αθλητής που δεν παίζει στη λίγκα της χώρας του, δεν μπορεί να αγωνιστεί ούτε στην Ευρώπη. Κάτι που δεν συμβαίνει στη EuroLeague, όπου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξένο που δεν παίζει στην Α1.

Ο Άτιτς, λοιπόν, θα αποχαιρετήσει προσωρινά την ΑΕΚ για να παίξει με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής και σημαντικό ρόλο. Οι κιτρινόμαυροι έχουν προτάσεις στα χέρια τους, τις εξετάζουν και θα αποφασίσουν με στόχο την ατομική βελτίωση του αθλητή που έχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται παραστάσεις για να ωριμάσει.

Υπενθυμίζουμε πως δανεικός θα δοθεί και ο Γιανίκ Άιρτον Φράνκε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ