ΑΕΚ

Έτοιμος με τον Άρη ο Μιλόσεβιτς

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και ua ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Σχεδόν 2 1/2 μήνες μετά τον τραυματισμό του στην δεξιά γάμπα, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι πλέον υγιής και έτοιμος να επιστρέψει στην δράση.

Ο Βόσνιος φόργουορντ έβγαλε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (13/4, 17:00, Live Blog από το Sport24.gr).

Δεδομένου πάντως ότι ο Μιλόσεβιτς έχει να αγωνιστεί από τις 25 Ιανουαρίου και τον αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα, ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, λογικά δεν θα τον πιέσει πολύ.

Η επιστροφή του Μιλόσεβιτς σημαίνει ότι η "Ένωση" θα είναι για πρώτη φορά πλήρης έπειτα από πάρα πολύ καιρό, αλλά αυτό το γεγονός έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή για την ομάδα, η οποία ετοιμάζεται για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ