ΑΕΚ

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Καμία συμφωνία για τον Δίπλαρο"

Έσπερος ΑΟΠΑ: "Καμία συμφωνία για τον Δίπλαρο"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δίπλαρο, την ώρα που ο Έσπερος ΑΟΠΑ επιμένει πως δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη στην "Ένωση".

Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες , σήμερα το μεσημέρι (14/8) η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωνε για τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Δίπλαρο . Ο 18χρονος πόιντ γκαρντ αποχώρησε από την "Ένωση" μετά τα όσα δήλωσε στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Λίγη ώρα αργότερα έσπευσε να απολογηθεί για όσα έγιναν, επισημαίνοντας πως θα μάθει από το λάθος του.

Τα... επεισόδια όμως της ιστορίας δεν τελειώνουν εδώ. Κι αυτό γιατί η διοίκηση του Εσπέρου ΑΟΠΑ επανήλθε στο θέμα (σ.σ.: είχε πράξει κάτι ανάλογο την 1η Ιουλίου, κι ενώ η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει τον παίκτη ). Αυτή τη φορά για να... θυμίσει πως ο παίκτης ουδέποτε είχε μεταγραφεί στην ΑΕΚ, αφού δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, παρά μόνο διαπραγματεύσεις. Οι Πατρινοί κατέγραψαν τα επιχειρήματά τους, τονίζοντας παράλληλα πως ο παίκτης "υπολογίζεται κανονικά για την αγωνιστική περίοδο 2015-'16".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν γραφεί πολλά για τον Νίκο Δίπλαρο και την μετακίνησή του στην ΑΕΚ στον Έσπερο ΑΟΠΑ είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Πρώτον, ο Νίκος Δίπλαρος ήταν και παραμένει μέλος της οικογένειας μας και είμαστε διπλά υπερήφανοι, που ένα σπλάχνο του Συλλόγου ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής μας ομάδας στην κατάκτηση του τίτλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18.

Δεύτερον, ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρησή του παρά μόνο είχαμε μπει στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Τρίτον, αφού δεν υπήρχε συμφωνία είναι αυτονόητο ότι ο Έσπερος ΑΟΠΑ δεν έβαλε στο ταμείο του και δεν ζήτησε ποτέ από την ΑΕΚ ούτε ευρώ. Στην Ελλάδα συχνά τα αυτονόητα πρέπει να τα επισημαίνουμε.

Τέταρτον, μετά την εξέλιξη που είχε η υπόθεση ο Νίκος Δίπλαρος υπολογίζεται κανονικά για την περίοδο 2015-2016".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ