ΑΕΚ

Έρχεται ως κοινοτικός ο Ντίξον

Έρχεται ως κοινοτικός ο Ντίξον

Ο Μάικ Ντίξον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ, στην οποία θα αγωνιστεί ως κοινοτικός, αφού πήρε στα χέρια του γεωργιανό διαβατήριο.

Η ΑΕΚ προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με τον Μάικ Ντίξον της Νίμπουρκ να αποτελεί τον επόμενό της στόχο. Η "Ένωση" έχει "απλώσει δίχτυα" στον πλεϊμέικερ της τσεχικής ομάδας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να "κλείσει" το κενό που υπάρχει στη θέση "1" και από εκεί και πέρα να αναζητήσει στην αγορά έναν ακόμη περιφερειακό, που θα μπορεί να παίξει στο "2" και το "3".

Το έργο των "κιτρινόμαυρων", σε ό,τι αφορά τον Μάικ Ντίξον, γίνεται ακόμη πιο εύκολο αφού ο 26χρονος πόιντ γκαρντ πήρε στα χέρια του γεωργιανό διαβατήριο. Ήτοι θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ως κοινοτικός, γεγονός που "λύνει τα χέρια" του Γιούρι Ζντοβτς σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ξένους που θα αποκτηθούν. Όπως αναφέρει μάλιστα το Sportando , ο παίκτης θα συμμετάσχει τις επόμενες ημέρες στο mini camp των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, θέλοντας να διεκδικήσει μία θέση στο Summer League του ΝΒΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ