ΑΕΚ

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Κούπερ!

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Κούπερ!

Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο με την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος πρέπει να θεωρείται παίκτης της "Ένωσης", επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ολοκλήρωσε ακόμα ένα σπουδαίο deal για την "Ένωση" που πλέον μπορεί να υπολογίζει στον Ντι Τζέι Κούπερ! Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ αφήνει τη ρώσικη Κράσνι Όκτιαμπρ για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα στο υπόλοιπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στο LAST-32 του Eurocup, εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το Sport24.gr αποκάλυψε μετά το πρόσφατο "διπλό" της ΑΕΚ στη Ρωσία ότι ο Κούπερ είναι " ο επόμενος που θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα , εφόσον δεν προκύψει κάποιο κώλυμα της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων".

Έτσι, λοιπόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση αφού βλέπει πως ο Ντράγκαν Σάκοτα δημιουργεί μια ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στο φετινό Eurocup, εκεί όπου μετράει τέσσερις σερί νίκες και έχει ρεκόρ 4-2 στον ΣΤ' όμιλο. Εξ ου και η δική του πρόθεση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα "θέλω" του προπονητή του.

Με την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ ως το καλοκαίρι του 2017 η ΑΕΚ ενισχύεται όσον αφορά την οργάνωσή της για τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κι όσο για το Eurocup, ο Αμερικανός πλέι μέικερ που αγωνίζεται ως κοινοτικός όντας κάτοχος διαβατηρίου από την Βοσνία θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη φάση του. Το γιατί έχει να κάνει ότι μέχρι την περασμένη Τετάρτη (18/11) είχε αγωνιστεί στην Α΄ φάση με την ρωσική Κράσνι Όκτιαμπρ. Μάλιστα το τελευταίο παιχνίδι του ήταν κόντρα στην ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κούπερ φέρνει στην έξοδο από την ΑΕΚ τον Μάλκολμ Άρμστεντ. Στην περίπτωση που το σενάριο αυτό γίνει πράξη ο πρώην Αμερικανός γκαρντ της ρωσικής Άβτοντορ Σάρατοφ. Κι όσο για τον Καναδό γκαρντ που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ΑΕΚ ο Κούπερ συνεχίζεται η προσπάθεια για την ολοκλήρωση του δανεισμού του, αφού δεν υπάρχει σκέψη για να λυθεί το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ