ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στον Πατριάρχη

Η ΑΕΚ στον Πατριάρχη

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη (21 Οκτωβρίου), τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ θα επισκεφτούν την Αγιά Σοφιά και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Η ΑΕΚ επιστρέφει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ το καλεντάρι του Eurocup 2015-16 στέλνει την "Ένωση" στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ (21/10), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Group F.

Την παραμονή της αναμέτρησης με τη Γαλατά (20/10, 15:30), η ομάδα της ΑΕΚ και οι συνοδοί της, προεξάρχοντος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου θα γίνουν δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Το σχετικό αίτημα υπέβαλε η "Ένωση" προ ημερών κι αυτό έτυχε αποδοχής σήμερα (4/8) από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα. Την ίδια ημέρα, το απόγευμα, αντιπροσωπεία της "Βασίλισσας" θα επισκεφθεί την Αγιά Σοφιά.

Η υπόσχεση του Σκραμπ

Στο μεταξύ, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της ΑΕΚ, Φίλιπ Σκραμπ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση".

Ο Καναδός γκαρντ δήλωσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Από την πρώτη στιγμή, που πληροφορήθηκα μέσω του ατζέντη μου το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Περίπου την ίδια χρονική περίοδο είχα τηλεφωνική επικοινωνία και με τον κόουτς Σάκοτα, ο οποίος μου ανέλυσε τους στόχους. Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ομάδα. Ξέρω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί τη χρονιά, που έρχεται".

Είπε ακόμη: "Είναι γεγονός, ότι μίλησα με τον Καρλ (Ίνγκλις) πριν να πω το «ναι» στην ΑΕΚ. Μου είπε κάποιες πληροφορίες για την ομάδα και τι να περιμένω. Έτσι ή αλλιώς, έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ΑΕΚ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμφώνησα και θα γίνω «κομμάτι» αυτού του ιστορικού συλλόγου. Έχω ακούσει καλά σχόλια και για την Αθήνα. Έχω ακούσει, ότι είναι ιδανικό μέρος για να ζήσει κανείς".

Κατέληξε, λέγοντας: "Είδα στο διαδίκτυο αρκετά για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ξέρω ότι είναι πιστοί οπαδοί και στηρίζουν την ομάδα. Υπόσχομαι, ότι θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ να κερδίζει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ