ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Πάντερ

BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÐÁÏ (Eurokinissi Sports / ÓÔÏËÇÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ)
BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÐÁÏ (Eurokinissi Sports / ÓÔÏËÇÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από περίπου δύο χρόνια, ο Κέβιν Πάντερ θα αγωνιστεί εκ νέου στην Ελλάδα -αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος υπέγραψε το Σάββατο (10/2) το νέο του συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν οι "κιτρινόμαυροι". Ο 25χρονος γκαρντ, που πέρασε από το Λαύριο προ διετίας, άφησε τη Ρόζα Ράντομ ως ο πρώτος σκόρερ του Basketball Champions League με σκοπό να αποτελέσει το νέο "όπλο" στα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας (11/2) αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ να τον υποδέχονται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η σχετική ανακοίνωση:

" Παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα (10/02) ο Κέβιν Πάντερ.

Ο Αμερικανός, πρώτος σκόρερ του Basketball Champions League αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Ρόζα Ράντομ με τη Wilki Morskie Szczecinε (κι αφού πέτυχε πέτυχε 22 πόντους) υπέγραψε συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα", έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Πάντερ αναμένεται αύριο (11/02) στην Αθήνα".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

O Κέβιν Πάντερ Τζούνιορ γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1993 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και έχει ύψος 1μ.90.

Ο Πάντερ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Body of Christ Academy της Νότιας Καρολίνας, ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Tennessee. Στην τελευταία του χρονιά είχε 22.1 πόντους μέσο όρο.

Το 2016 συμμετείχε στο Summer League με τους Minnesota Timberwolves και στις 20 Ιουλίου ήρθε στη χώρα μας, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το Λαύριο. Σε 21 αγώνες είχε 12.5 πόντους μέσο όρο (43% στα τρίποντα). Τον Μάρτιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην βελγική Αντβέρπ.

Από το καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρόζα Ράντομ. Σε 14 αγώνες στο BCL, είχε κατά μέσο όρο 20.6 πόντους, με 3.4 ριμπάουντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ