ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2020 ο Σάκοτα

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ντούσαν Σάκοτα για τρία ακόμα χρόνια.

Εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ντούσαν Σάκοτα είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ . Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση από την ίδια την "Ένωση", που ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας μέχρι το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι ο Ντούσαν Σάκοτα υπέγραψε σήμερα (28/06) νέο συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα".

Η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας αφορά σε συνεργασία διάρκειας τριών ετών, ήτοι έως το 2020".

Την φετινή σεζόν ο Σάκοτα ήταν ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης της ΑΕΚ, έχοντας 11.3 πόντους (με 32.5% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League. Η παραμονή του στον σύλλογο αποτελεί την πρώτη κίνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, λύνοντας ένα σημαντικό θέμα, αφού σε περίπτωση που ο Σάκοτα αποχωρούσε από την ΑΕΚ οι "κιτρινόμαυροι" λογικά θα ήταν αναγκασμένοι να καλύψουν το κενό του από την ξένη αγορά.

Εμφανώς χαρούμενος για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σάκοτα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ τα εξής:

" Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πρωτίστως τον κύριο Αγγελόπουλο, τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο, που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει εμπιστοσύνη.

Επίσης, θέλω να πω ξεχωριστά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι με τον τρόπο τους με στήριζαν και με στηρίζουν, στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Θέλω απλά να τους πω, ότι θα τιμώ πάντα τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως έκανα και όπως θα συνεχίσω να κάνω όσο με… κρατάνε τα πόδια μου!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με όνειρο και στόχο πάντα υγεία, γεμάτο γήπεδο, διακρίσεις και τρόπαια για την ομάδα μας.

Καλό Καλοκαίρι…"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ