ΑΕΚ

Επίσημο: η ΑΕΚ στο Eurocup!

Επίσημο: η ΑΕΚ στο Eurocup!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ τάχθηκε, εν τέλει, στο πλευρό της Euroleague αφού από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στις δικές της διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Eurocup! Διαβάστε για τις ομάδες που την ακολουθούν.

Το ερωτηματικό που υπήρχε πάνω από την ΑΕΚ σχετικά με την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει από τη νέα αγωνιστική περίοδο βρήκε απάντηση. Όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Euroleague, η "Ένωση" τάχθηκε στο πλευρό τους, ακολουθώντας το παράδειγμα των "αιωνίων" κι όχι αυτό των ΠΑΟΚ και Άρη, που προτίμησαν το Champions League της FIBA.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/4), λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που υπήρχε μεταξύ του Τζόρντι Μπερτομέου και των έντεκα (11) ομάδων που υπέγραψαν τα δεκαετή συμβόλαια με την Euroleague, η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στο Eurocup μαζί με τις Χαπόελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Σάσαρι (Ιταλία), Τρέντο (Ιταλία), Ρέτζιο Εμίλια (Ιταλία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Ζιελόνα Γκόρα (Πολωνία) και Γαλατάσαραϊ (Τουρκία).

Στα αγωνιστικά, ο Μαλίκ Χέρστον συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να προλάβει την έναρξη των playoffs και την εντός έδρας μονομαχία με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις ο Αμερικανός φόργουορντ θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι της σειράς το προσεχές Σάββατο (16/4) στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη σειρά των playoffs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (13/04) στις 18:00 την Κηφισιά σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με κλειστές τις πόρτες για τον κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ