ΑΕΚ

Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Ξανθόπουλου

Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Ξανθόπουλου

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της ΑΕΚ με την Μπράουνσβαϊγκ, το πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα όμως, αποδείχθηκε επιπόλαιο. Ξεκινά άμεσα θεραπείες ο έμπειρος πλεϊμέικερ.

Το φιλικό με την Μπράουνσβαϊγκ λίγο έλειψε να βγει... ξινό στην ΑΕΚ, λόγω του τραυματισμού του Βασίλη Ξανθόπουλου. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ αποχώρησε άρον άρον από το παρκέ στις αρχές της γ' περιόδου με πρόβλημα στο πόδι, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας.

Γρήγορα πάντως, υπήρξε λήξη συναγερμού στη Γερμανία αφού οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο παίκτης έδειξαν πως υπέστη "κάκωση δεξιού ισχίου ύστερα από άμεση πλήξη", όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Ξεκίνησε δε άμεσα εντατικό πρόγραμμα θεραπειών προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, το πιθανότερο πάντως είναι να προστατευθεί στο αυριανό (16/9) φιλικό επί γερμανικού εδάφους.

Θυμίζουμε ότι εκτός δράσης παραμένει, επίσης λόγω τραυματισμού, ο Μάικ Γκριν. Πράγμα που σημαίνει πως ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι ο μοναδικός "άσος" που παραμένει υγιής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ