ΑΕΚ

Επαφές με Βινς Χάντερ, εξετάζει Λάιονς

Επαφές με Βινς Χάντερ, εξετάζει Λάιονς
AP/MARK HUMPHREY

Σε επαφές με τον Βινς Χάντερ βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία παράλληλα εξετάζει την περίπτωση του Μαρκ Λάιονς για ενίσχυση στην περιφέρεια.

Στην ΑΕΚ, είναι εδώ και καιρό ειλημμένη η απόφαση να υπάρξει ενίσχυση. Πλέον, φαίνεται πως στην Ένωση δεν αναζητούν μόνο γκαρντ, αφού βρίσκονται σε επαφές και με τον Βινς Χάντερ! (VIDEOS)

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ -που το 2016 αγωνίστηκε για λίγο στον Παναθηναϊκό- άνηκε μέχρι πρότινος στους Μέμφις Γκρίζλις, πριν από μερικές ημέρες, όμως, αποδευσμεύτηκε. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με τον Χάντερ και τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Εκείνος που αναμένεται να την… πληρώσει αν τελικά αποκτηθεί ο Χάντερ, δεν είναι άλλος από τον Ελόνου. Κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το Sport24.gr .

Όσο για την ενίσχυση στην περιφέρεια; Το όνομα που παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Μαρκ Λάιονς (γκαρντ, 28 ετών, 1.85 μέτρα), ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τη Γκαζιαντέπ. Μάλιστα, η τουρκική ομάδα πήρε ήδη τον Πάτρικ Μίλερ από την Παρτιζάν για να καλύψει το κενό του! Στην ΑΕΚ, πάντως, αναζητούν κάτι καλύτερο, ωστόσο πλέον έχουν και την πίεση του χρόνου, καθώς πρέπει να γίνει η αλλαγή μέχρι την Παρασκευή (19/01) για να μη χρεωθεί ως αλλαγή στον β’ γύρο της Stoiximan.gr Basket League.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΧΑΝΤΕΡ

Τον Ιούλιο του 2016 ο Βινς Χάντερ (2.03 μέτρα) δοκίμασε την τύχη του στα Summer League του NBA. Δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού κι έτσι υπέγραψε στην Άβτοντορ, με την οποία μέτρησε 14.7 πόντους και 7.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη VTB League!

Φέτος, οι Μέμφις Γκρίζλις τον υπέγραψαν με two way συμβόλαιο, μέτρησε 4 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (1.5 πόντοι κατά μέσο όρο) και πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα στους Memphis Hustle στη G-League. Μέχρι να μείνει ελεύθερος.

Photo Credits: AP/Mark Humphrey



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ