ΑΕΚ

Έντονος προβληματισμός στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα με το Λαύριο έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό σε όλους. Αποφάσεις θα παρθούν, ωστόσο καμία από αυτές δεν θα παρθεί εν θερμώ.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στην χειρότερη περίοδό της επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου. Η “Ένωση” προβληματίζει από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο στον αγώνα με το Λαύριο δεν ήταν απλώς κακή. Ήταν απογοητευτική .

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός. Η δικαιολογία της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων καθώς και κάποια παράπονα για την φιλοσοφία των σφυριγμάτων δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν. Όχι όταν η φετινή ΑΕΚ φτιάχθηκε με σκοπό να πρωταγωνιστεί, εντούτοις στην πραγματικότητα έχει αποδειχθεί χειρότερη των προσδοκιών από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η ήττα στο Λαύριο ήταν η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας στην Stoiximan.gr Basket League. Η εικόνα της ομάδας όμως ήταν χειρότερη από ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που στην “Ένωση” εξετάζουν όλα τα σενάρια στην προσπάθειά τους να αλλάξουν την κατάσταση. Δεν πρόκειται πάντως να παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ. Ποτέ εξάλλου μία απόφαση εν θερμώ δεν έδωσε την λύση.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο δεν είναι καλό, λόγω και των αποδοκιμασιών των φιλάθλων της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του μετά τον αγώνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Κέλσι Μπάρλοου και Μπάντζα Σι, η εικόνα των οποίων εξακολουθεί να ειναι (επιεικώς) προβληματική. Παρόλα αυτά, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να υπολογίσουν όλα τα δεδομένα πριν προβούν σε αποφάσεις και – κυρίως – κινήσεις, σε όλα τα επίπεδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ