ΑΕΚ

Έντονος αναβρασμός στην ΑΕΚ ελέω Δίπλαρου

Έντονος αναβρασμός στην ΑΕΚ ελέω Δίπλαρου
INTIME SPORTS

Μία δήλωση του Νίκου Δίπλαρου αρκούσε για να βάλει στο τραπέζι το ενδεχόμενο της διακοπής της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Τι συμβαίνει με τον 18χρονο και την "Ένωση".

Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου, ο Νίκος Δίπλαρος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά με αφορμή δηλώσεις που έκανε στην "Εφημερίδα των Συντακτών", που κυκλοφόρησε χθες (8/8).

Τι φέρεται να είπε; "Η ΑΕΚ είναι νέα αρχή, έχω όρεξη για δουλειά, αλλά στην εποχή μας ζητώ το καλύτερο για τον εαυτό μου και θέλω να παίξω τώρα καλά ώστε να πάω μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό…", είναι το σημείο που "χτύπησε" πιο άσχημα από κάθε άλλο, με την παραδοχή των... ερυθρόλευκων συναισθημάτων του να έρχεται ως συνέχεια, για να "δέσει το γλυκό".

Άμεσα, στην "Ένωση", προκλήθηκε έντονος αναβρασμός. Γι αυτό προσπάθησαν άμεσα να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει γίνει. Από το πρωί του Σαββάτου λοιπόν και μέχρι τώρα, υπάρχουν διαρκείς ζυμώσεις στο εσωτερικό των "κιτρινόμαυρων" με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον του 18χρονου γκαρντ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μάλιστα έντονη φημολογία πως η πλευρά της ΑΕΚ προτίθεται να ολοκληρώσει άμεσα τη συνεργασία της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε. Εν τούτοις, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη. Κι ενδεχομένως να μην υπάρξει εντός της ημέρας.

Στην ΚΑΕ ΑΕΚ αρνούνται πάντως πως έχει παρθεί κάποια απόφαση αυτή τη στιγμή, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ενδεχομένως, να περιμένουν να καταλαγιάσει λίγο ο θόρυβος και να μην λειτουργήσουν υπό καθεστώς πίεσης, ή εν θερμώ.

Όπως και να έχει πάντως, το βέβαιο είναι πως ο Νίκος Δίπλαρος δεν... νιώθει ιδιαίτερα άνετα πλέον, με το μέλλον του στους "κιτρινόμαυρους" να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ