ΑΕΚ

Ενεργοποιείται ο Μωραΐτης στο ροτέισον της ΑΕΚ

Με την αποχώρηση του Τορίν Γκριν, ο Δημήτρης Μωραΐτης ενεργοποιείται στο ροτέισον της ΑΕΚ. Ο 17χρονος ταλαντούχος γκαρντ είναι έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Ξεχώρισε τους Έφηβους της "Ένωσης".

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιούρι Ζντοβτς και τον Τορίν Γκριν, φέρνει τον Αμερικανό γκαρντ εκτός ομάδας και την θέση του στο ροτέισον θα πάρει ο 17χρονος (3/2/1999) και ταλαντούχος γκαρντ, Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος είναι έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης (γιος του Κώστα, ο οποίος έπαιξε σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό), ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο και το περασμένο καλοκαίρι, σε ηλικία 16 ετών, υπέγραψε εξαετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Μάλιστα, για να τον κάνουν δικό τους οι "κιτρινόμαυροι", ξόδεψαν κοντά στο 1.200.000 ευρώ, επενδύοντας στις δυνατότητες, στο ταλέντο και στην προοπτική του παίκτη, έχοντας το βλέμμα τους στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έχει παίξει φέτος σε μόλις 2 παιχνίδια της ΑΕΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά είχε ενεργό ρόλο συμμετοχής στην Εφηβική ομάδα της "Ένωσης", όντας πρωταγωνιστής στην ομάδα του, η οποία φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της ΕΣΚΑ. Μάλιστα, στο κρίσιμο και καθοριστικό ματς κόντρα στον Ηλυσιακό, ο 17χρονος γκαρντ σημείωσε 21 πόντους, οδηγώντας τους "κιτρινόμαυρους" στη νίκη με σκορ 70-60.

Related content

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ