ΑΕΚ

Ένας τσακωμός με τον Σάκοτα βάζει στον "πάγο" τον Χάρις

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Μάνι Χάρις υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, με τον 29χρονο γκαρντ να "πληρώνει" τα νεύρα και τον τσακωμό του με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο ημίχρονο του αγώνα με τα Τρίκαλα BC Aries.

Ένας τσακωμός με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο ημίχρονο του αγώνα με τα Τρίκαλα BC Aries είναι το πειθαρχικό παράπτωμα που ανέφερε η ΚΑΕ ΑΕΚ ως αιτία για την απουσία του Μάνι Χάρις από τη σημερινή (28/1) προπόνηση της ομάδας.

Ο 29χρονος γκαρντ "πλήρωσε" τα νεύρα του και την λεκτική διαμάχη με τον έμπειρο τεχνικό αφού -αρχικά- δεν χρησιμοποιήθηκε στο β' μέρος της αναμέτρησης στη θεσσαλική πόλη, με την απόφαση της διοίκησης να κάνει λόγο για αποχή από το προπονητικό πρόγραμμα την Κυριακή.

Αυτό βέβαια δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα από αυτά που θα κάνουν οι "κιτρινόμαυροι" για την περίπτωσή του. Όπως ανέφερε μάλιστα η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, η παρουσία του στον "τελικό" με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (30/1, 21:30) μόνο σίγουρη δεν είναι.

Δεδομένου ότι η αποστολή θα ταξιδέψει για την Σλοβενία τη Δευτέρα (29/1), οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν εντός των επόμενων ωρών αναφορικά με την παρουσία του (ή όχι) στο παιχνίδι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, πιο πιθανό θεωρείται να μείνει στην Αθήνα, παρά να αγωνιστεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ