ΑΕΚ

Εν αναμονή... Λαμποράλ Κούτσα για Ανοσίκε

Εν αναμονή... Λαμποράλ Κούτσα για Ανοσίκε

Ο Όου Ντι Ανοσίκε θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ντάνιελ Όρτον. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή όμως, μένει κάτι σημαντικό: να μείνει ελεύθερος. Θέμα ωρών η μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το ζήτημα της μεταγραφής του Όου Ντι Ανοσίκε στην ΑΕΚ. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι ο "εκλεκτός" του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση που θα αφήσει κενή ο Ντάνιελ Όρτον, με την αποχώρησή του, με τους διοικούντες την Ένωση να επισπεύδουν τις διαδικασίες για τη μεταγραφή.

Όπως έγραψε το Sport24.gr από το πρωί της Παρασκευής (2/10), ο πρώην παίκτης της Αβελίνο επρόκειτο να μείνει ελεύθερος από τη Λαμποράλ Κούτσα, επειδή δεν έπεισε με την παρουσία του στην προετοιμασία. Κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα με δηλώσεις του ο τιμ μάνατζερ των Βάσκων. Ο Φέλιξ Φερνάντεθ επεσήμανε πως "" δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Δεν εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιήσει". Γι αυτό αποκτήθηκε -στη θέση του- ο Γιάννης Μπουρούσης.

Με τα δεδομένα να είναι πλέον ξεκάθαρα, αυτό που περιμένουν στην ΑΕΚ είναι την αποδέσμευσή του από τους Βάσκους. Η πλευρά του παίκτη έχει συμφωνήσει με τους "κιτρινόμαυρους", όχι όμως -ακόμη- με τη διοίκηση της Λαμποράλ Κούτσα, προκειμένου για την ελευθέρας του. Κάτι που πάντως δεν πρόκειται να αργήσει πολύ, αφού είναι δεδομένο πως δεν χωράει πλέον στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας.

Χειρουργήθηκε ο Κατσίβελης

Παρεμπιπτόντως, αντίστροφα άρχισε να μετράει από το μεσημέρι της Παρασκευής (2/10) ο Δημήτρης Κατσίβελης, προκειμένου για την επιστροφή του στη δράση. Ο 25χρονος γκαρντ υπεβλήθη σε " λαπαροσκοπική εκτομή της σκωληκοειδούς αποφύσεως", όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Πρόδηλο είναι πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη (7/10), ενώ η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε ένα μήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ