ΑΕΚ

Ελεύθερος ο Κατσίβελης

Ελεύθερος ο Κατσίβελης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν που είχε στο συμβόλαιο του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος -μαζί με τον Νώντα Παπαντωνίου- αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόβλημα ο Μαλίκ Χέρστον. Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Η "σκούπα" που πήρε ο Γιούρι Ζντοβτς το φετινό καλοκαίρι επηρέασε αρκετούς παίκτες. Εν αρχή ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών , ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κατσίβελη και Νώντα Παπαντωνίου.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν που είχε στο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί του το περσινό καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να αφήσει ελεύθερο τον 25χρονο γκαρντ. Ο πρώην, πλέον, παίκτης της "Ένωσης" είναι, έτσι, υποχρεωμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είτε εντός είτε εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ανάλογη κατάληξη είχε κι η συνεργασία του Νώντα Παπαντωνίου με τους "κιτρινόμαυρους", αφού ενημερώθηκε πως -παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο σε ισχύ- θα πρέπει να βρει ομάδα. Από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς, άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να μείνει στην ομάδα δίχως να έχει ρόλο.

Από εκεί και πέρα, "αγκάθι" στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ εξακολουθεί να αποτελεί το συμβόλαιο του Μαλίκ Χέρστον . Ο 29χρονος φόργουορντ έχει λαμβάνειν το ποσό των 500.000 ευρώ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή της "Ένωσης" να του έχει διαμηνύσει όμως πως δεν τον υπολογίζει. Κάτι που υποχρεώνει κι αυτόν να ψάξει για ομάδα, αν και μοιάζει δύσκολο να βρει αυτό το ποσό στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής έχει παρατηρηθεί στασιμότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι, στοιχείο που αποτελεί τροχοπέδη στην ολοκλήρωση των μεταγραφών της ΑΕΚ. Όσο ο Μαλίκ Χέρστον δεν "σπάει" το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η "Ένωση" δεν μπορεί να αποκτήσει τον γκαρντ που έχει ζητήσει ο Γιούρι Ζντοβτς.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο έμπειρος σέντερ αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση "5", με τους "κιτρινόμαυρους" να του έχουν καταθέσει την πρότασή τους. Το γεγονός πως το Ρέθυμνο επίσης πιέζει για να τον κάνει δικό του ενδεχομένως να είναι... πρόβλημα, κυρίως γιατί οι Κρητικοί τού προσφέρουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάτι που δεν ισχύει για την ΑΕΚ, αφού προορίζεται να αποτελέσει την τρίτη λύση στο "5", πίσω από τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζος Όουενς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ