ΑΕΚ

Εκτός (και) με Κολοσσό ο Μιλόσεβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς εξακολουθεί να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός και για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (8/4, 17:00). Έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι 2 1/2 μήνες ο Βόσνιος.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα, εξακολουθεί να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή κι έτσι τέθηκε εκτός για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (8/4, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Βόσνιος φόργουορντ παραμένει στα... πιτς εδώ και περίπου 2 1/2 μήνες. Για την ακρίβεια, έχει να πάρει μέρος σε επίσημο αγώνα από τις 25 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με την Ζιέλονα Γκόρα για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League. Έκτοτε ο Βόσνιος φόργουορντ έχει απουσιάσει από 10 συνεχόμενους αγώνες Πρωταθλήματος (ο αγώνας με τον Κολοσσό θα είναι ο 11ος), ενώ δεν είχε αγωνιστεί φυσικά ούτε στους 4 αγώνες που έδωσε η "Ένωση" στο μεσοδιάστημα για το Basketball Champions League, κόντρα σε Ουτένας (2 παιχνίδια) και Μονακό (2 αγώνες) αντίστοιχα.

Ο Μιλόσεβιτς βασικά είχε φτάσει κοντά στην επιστροφή του στην δράση πριν τον δεύτερο αγώνα με την Ουτένας για την φάση των 24 του Basketball Champions League, αλλά υπέστη υποτροπή στον μόλις μία ημέρα μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις, στις 18 Φεβρουαρίου. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ακολουθεί μονίμως θεραπευτική αγωγή, με την ΑΕΚ να ελπίζει ότι θα επιστρέψει στην δράση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος όταν ξεκινήσουν τα playoffs.

Την φετινή σεζόν ο Μιλόσεβιτς έχει 8.7 πόντους και 5.7 ριμπάουντ μέσο όρο στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ στο Basketball Champions League είχε 7.2 πόντους και 5.6 ριμπάουντ μέσο όρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ