ΑΕΚ

Εξιτήριο ο Σάκοτα στην ΑΕΚ

Εξιτήριο ο Σάκοτα στην ΑΕΚ

Ο Ντούσαν Σάκοτα πήρε εξιτήριο την Κυριακή από την Ευρωκλινική Αθηνών και μένει να αποδειχθεί αν θα καταφέρει να ενισχύσει την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Νίζνι. Ο Ντράγκαν Σάκοτα συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά ακόμη και για τρεις παίκτες.

Εξιτήριο πήρε την Κυριακή ο Ντούσαν Σάκοτα από την Ευρωκλινική Αθηνών και μένει να αποδειχθεί αν θα καταφέρει να ενισχύσει την ΑΕΚ στην προσεχή αναμέτρηση με τη Νίζνι (28/10, 19:00) στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική για την "Ένωση" που θα είναι η πρώτη της καθώς θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup μετά τις ήττες από την Κράσνι και τη Γαλατάσαραϊ διεκδικώντας τις πιθανότητές της για πρόκριση στο LAST-32 της διοργάνωσης. Η παρουσία του Ντούσαν Σάκοτα στο παιχνίδι της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διήμερο από την εικόνα που θα έχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής φόργουορντ είχε ταλαιπωρηθεί από βαριάς μορφής ίωση και για αυτό αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Τι ισχύει με Ανοσίκε, Ουόρεν, Σκραμπ

Κάτι που έγινε γιατί σύμφωνα με πληροφορίες είχε λιποθυμήσει. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ και τις αλλαγές σε αυτό το μέλλον του Όου Ντι Ανοσίκε παραμένει ερωτηματικό. Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα με πολιτικά γιατί ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στον αστράγαλό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ανοσίκε (σ.σ. ο οποίος ήλθε στην ΑΕΚ ως αντικαταστάτης του Ντάνιελ Όρτον) ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατό του αλλά και χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει σημάδια υπερκόπωσης που είχαν δείξει οι εξετάσεις που είχε υποβληθεί.

Εξιτήριο ο Σάκοτα στην ΑΕΚ

Για αυτό και η ΑΕΚ εξετάζει ξανά διάφορες περιπτώσεις ψηλών για να ενισχύσει τη ρακέτα της! Από 'κει και πέρα, ο Αμερικανός Κρις Ουόρεν μπορεί να τελείωσε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα με 10 πόντους και 14 ασίστ ωστόσο η απόφασή για την αντικατάστασή του παραμένει δεδομένη, όπως είχαμε αναφέρει και προ ημερών. Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον Καναδό γκαρντ Φιλ Σκραμπ, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα κόντρα στα Τρίκαλα, έχοντας 2 πόντους με 1/1 δίπ. σε 5'08" συμμετοχής. Η αποχώρησή τους ωστόσο έχει να κάνει με το πότε θα βρεθεί ο αντικαταστάτης τους ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει και με το ότι σε αυτό το χρονικό σημείο υπάρχει το πρόβλημα της μη κάλυψης των κενών στο ρόστερ στο Eurocup.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ