ΑΕΚ

Εξετάσεις και μετά... επίσημη πρώτη για την ΑΕΚ

Εξετάσεις και μετά... επίσημη πρώτη για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η πρώτη επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έχει οριστεί την Πέμπτη 18/8 στο ΟΑΚΑ ενώ νωρίτερα οι παίκτες της "Ένωσης" θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Με τον Τσάπιν οι προπονήσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για τους παίκτες της ΑΕΚ έφτασε στο τέλος της. Οι "κιτρινόμαυροι" αύριο (17/8) μπαίνουν σε ρυθμό προετοιμασίας. Η αρχή θα γίνει με τις αιματολογικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη (18/8) έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Στο μεταξύ, στην προετοιμασία θα λάβει μέρος και ο Αλεξάντερ Τσάπιν, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο Σλοβένος γκαρντ που πέρσι αγωνίστηκε στον Κόροιβο θα βοηθήσει στις προπονήσεις, καθώς Ντίξον και Ιβάνοβιτς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Γεωργίας και Μαυροβουνίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Την πρώτη τους (άτυπη) συγκέντρωση θα έχουν οι παίκτες της "Βασίλισσας", αύριο (Τετάρτη, 17/08), καθώς το πρωί θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις στην "Ευρωκλινική Αθηνών".

Για την Τετάρτη (17/08) και Πέμπτη (18/08) έχουν προγραμματιστεί οι εργομετρικές εξετάσεις στο "Ιασώ General".

Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη (επίσημη) προπόνηση έχει οριστεί για την Πέμπτη (18/08), στις 17:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ