ΑΕΚ

Έκπληξη με κόουτς Γιώργο Δέδα στην ΑΕΚ

Έκπληξη με κόουτς Γιώργο Δέδα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μία "μεταγραφή" έκπληξη προχώρησε η ΑΕΚ που ενίσχυσε το προπονητικό της τιμ με τον μέχρι πέρσι παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δέδα. Ο νέος συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς αλλάζει σελίδα στην καριέρα του

Η ΑΕΚ για ακόμα μία φορά έκανε την... έκπληξη. Αυτή τη φορά η ανατροπή ήρθε στο τεχνικό επιτελείο εκεί όπου ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει στο πλευρό του τον μέχρι πέρσι γκαρντ του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Δέδα.

Ο 36χρονος (τεχνικός πλέον) αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του ως αθλητής και το νέο κεφάλαιο της ζωής του θα το ανοίξει στο πλευρό του Ζντοβτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σλοβένος κόουτς είχε συνεργασία για πολλά χρόνια σε Εθνική Σλοβενίας και Γκαζιάντεπ με τον Στέφανο Δέδα που είναι αδελφός του Γιώργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει

" Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι το τεχνικό επιτελείο της "Βασίλισσας" ενισχύεται, με την προσθήκη του Γιώργου Δέδα.

Ο έως πρότινος άσος του ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά παραμένει στο χώρο από το πόστο του προπονητή. Ο Δέδας συμφώνησε για συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017".

Ο 36χρονος (τεχνικός πλέον) δήλωσε για τη "μεταγραφή" του στην ΑΕΚ αλλά και την στροφή στην καριέρα του: " Μίλησα με τον κόουτς Ζντοβτς και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Γεγονός είναι, ότι είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω κάποια στιγμή στο μπάσκετ ως προπονητής. Ήλθε η πρόταση της ΑΕΚ και αυτό απλά "συνέβη" λίγο νωρίτερα.

Με τον Γιούρι έχουμε σχέσεις χρόνια, τον είχα προπονητή στον Ηρακλή, ενώ συνεργάστηκε επί σειρά ετών και με τον αδελφό μου. Μιλήσαμε, είπαμε τι ακριβώς χρειάζεται και συμφωνήσαμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ