ΑΕΚ

Έκλεισε ο Μαυροκεφαλίδης στην ΑΕΚ

Έκλεισε ο Μαυροκεφαλίδης στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή Μαυροκεφαλίδη προ των Πυλών στην ΑΕΚ! Η "Ένωση" συμφώνησε με τον διεθνή φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται στην χώρα μας.

Το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές για "επανένωση" υπήρχε εδώ και καιρό, παρά τον καλοκαιρινό "χωρισμό". Τώρα λοιπόν φαίνεται ότι τελικά θα επέλθει νέα συνεργασία της ΑΕΚ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Οι "Κιτρινόμαυροι" τα βρήκαν σε όλα με τον διεθνή φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην χώρα μας όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Κινεζικό Πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό είναι και ο κυριότερος λόγος που ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα έρθει στην χώρα μας ο διεθνής σέντερ, ο οποίος λογικά μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχει επιστρέψει.

Αν λοιπόν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Μαυροκεφαλίδης θα επιστρέψει έτσι έπειτα από περίπου 8 μήνες στην "Ένωση", από την οποία είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας για προσωπικούς λόγους. Έκτοτε βρισκόταν χωρίς ομάδα μέχρι περίπου τα Χριστούγεννα, όταν και υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο στην Κινεζική Κινγκντάο.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες και θα δυναμώσει πολύ την ΑΕΚ στην θέση των ψηλών, η οποία θα έχει ξανά σταθερή δημιουργία μέσα στο καλάθι από έναν παίκτη με χάρισμα σε αυτό τον τομέα, τα στοιχεία του οποίου αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά με αυτά των τριών άλλων σέντερ της ομάδας (Ελονού, Μαυροειδής, Τσαλμπούρης).

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποκλείεται μάλιστα να κρίνει ακόμα και το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση της Κανονικής περιόδου στην Stoiximan.gr Basket League! Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ υποδέχεται στον δεύτερο γύρο τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό για την 21η και την 23η αγωνιστική αντίστοιχα και μία νίκη επί ενός εκ των δύο (ή και των δύο) θα κρίνει και ποιος εκ των δύο "αιωνίων" θα τερματίσει στην 1η θέση και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, με τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι σαφώς αυξημένες για την "Ένωση" αν ο Μαυροκεφαλίδης πλησιάσει τα περσινά του στάνταρ, όταν είχε 14.5 πόντους και 6.8 ριμπάουντ μέσο όρο, κάνοντας μία καταπληκτική σεζόν σε προσωπικό επίπεδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ