ΑΕΚ

Έκλεισε Καμαριανό

Έκλεισε Καμαριανό
STOLISVAGGELIS

Ενίσχυση με φόντο το μέλλον για την ΑΕΚ που συμφώνησε με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Νίκο Καμαριανό, ο οποίος πέρσι ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με το εφηβικό του Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και θέλει να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια γι αυτό και οι κινήσεις δεν αφορούν μόνο το παρόν αλλά γίνονται κινήσεις που θα την θωρακίσουν και για το μέλλον. Σε αυτά τα πλαίσια η "Ένωση" προχώρησε σε μία αρκετά ελπιδοφόρα κίνηση αποκτώντας τον ταλαντούχο Νίκο Καμαριανό. Ο 18χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε από το Παλαιό Φάληρο, ενώ την περσινή σεζόν όντας στο εφηβικό του Παναθηναϊκού στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο ύψους 2.02 γκαρντ/ φόργουορντ ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά φυσικά του προσόντα, καθώς έχει άνοιγμα χεριών που φτάνει τα 2.09μ.

Τα τμήματα υποδομής αποκτούν πλέον σημαντικό ρόλο στην "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, η οποία με ανακοίνωση της τονίζει: " Για την ΑΕΚ η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Η ΑΕΚ άνοιξε δρόμους στον τομέα της παραγωγικής διαδικασίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να κινείται.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγράμματος η ΑΕΚ ξεκινά τις εγγραφές της στην Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό καλεί όλους όσοι εκ των αθλητών είναι γεννημένοι από το 2000 και κάτω να επικοινωνήσουν από τις 15 Ιουλίου 2015 με την ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα με τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (κυρία Χριστίνα Μάκαρη, τηλ. 210-2584582 και ώρες 10:00-14:00), ή τα Γραφεία της ΚΑΕ (κυρία Έλενα Κώνστα, τηλ. 210-2821008 και ώρες 16:00-18:00), προκειμένου να ενταχθούν στην Ακαδημία της ΑΕΚ.

Η Ακαδημία της AEΚ θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του Baskettime (www.baskettime.gr), στο Περιστέρι, επί της οδού Ιασίου 4 (400 μέτρα από το Μετρό Άγιος Αντώνιος, όπισθεν του ΚΥΒΕ και πλησίον της Λεωφόρου Κηφισού).

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλούνται οι αθλητές και οι οικογένειές τους να επικοινωνούν με τον επικεφαλής των Τμημάτων Υποδομής Νίκο Αποστολίδη (τηλ. 6945-156516) ή με τον έφορο Ευάγγελο Δερμανούτσο (τηλ. 6977-419596) για να δηλώσουν συμμετοχή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ