ΑΕΚ

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πολυπόθητη νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο δεν ήρθε ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ, με την “Ένωση” να διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγώνα, θεωρώντας ότι άλλαξε τα δεδομένα.

Ήταν ένας αγώνας πραγματική διαφήμιση του μπάσκετ. Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, πριν τελικά “λυγίσει” στην δεύτερη παράταση για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League . Αρκετοί μίλησαν για κέρδη από αυτό το παιχνίδι λόγω της εμφάνισης. Στην “Ένωση” όμως δεν σκέφτονται έτσι.

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ μπόρεσε να εμφανίσει στο παρκέ μία ωραία εικόνα. Πράγματι κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, έδειξε να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου παίζοντας στοχευμένα και με μεθοδικότητα, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Αν πάντως κάποιος ρωτήσει οποιονδήποτε στην ομάδα δεν θα βρει ούτε έναν ευχαριστημένο από την εμφάνιση. Γιατί; Επειδή η ΑΕΚ έχει παύσει πλέον να βρίσκει απλώς θετικά πράγματα σε ήττες. Η ΑΕΚ μεγαλώνει και η καλή εικόνα δεν της φτάνει. Θέλει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια και θέλει να την αφήνουν να τα κερδίζει κιόλας.

Η τελευταία πρόταση δεν είναι καθόλου τυχαία. Στην “Ένωση” υπάρχει έντονος εκνευρισμός για την αντιμετώπιση που έτυχαν από τους διαιτητές σε καίριες φάσεις του παιχνιδιού, πιστεύοντας ότι τους στερήθηκε η ευκαιρία να πάρουν μία μεγάλη νίκη. Φάνηκε στις δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή μετά τον αγώνα . Φάνηκε και στις αντιδράσεις όλων κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι τελείωσε βέβαια και δε γυρίζει πίσω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ξέχασαν κιόλας στην ΑΕΚ, οι οποίοι θεωρούν ότι και στο παρελθόν στους αγώνες που έχουν δώσει κόντρα στους δύο “αιωνίους” δεν έτυχαν της αντιμετώπισης που άξιζαν. Δεν παραγνωρίζουν ότι είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν τη νίκη σε αρκετές περιπτώσεις, όπως στο τέλος της πρώτης παράτασης που χάθηκε το ριμπάουντ που οδήγησε στο λέι-απ του Νικ Καλάθη και στην δεύτερη παράταση. Θεωρούν ωστόσο ότι άξιζαν καλύτερης αντιμετώπισης και, κυρίως, σεβασμού.

Στην ΑΕΚ υποστήριζαν ότι αυτό που ήθελαν ήταν απλώς μία ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογούσε κόντρα σε μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Μία ευκαιρία την οποία δεν είχαν. Και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει και τον περισσότερο εκνευρισμό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ