ΑΕΚ

Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες

Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ορίζοντας δωρεάν είσοδο για όλες τις γυναίκες στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα (24/10) για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα (24/10) για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η ΚΑΕ όρισε δωρεάν είσοδο για όλες τις γυναίκες, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

"Η διοίκηση της ΑΕΚ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα (25/10) κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε στον αγώνα ΑΕΚ-Τρίκαλα, στις 24/10, να ανοίξει τις Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ, όπερ σημαίνει δωρεάν είσοδος για όλες τις Γυναίκες. Πρόκειται για μία από τις πολλές δράσεις της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία μαζί με τους Εθελοντές θα προωθήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων.

Η ΑΕΚ, ως σύλλογος με ιστορικές και πανανθρώπινες καταβολές προάγει τον Πολιτισμό και στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσει την πορεία της.

Σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων στις Γυναίκες θα υπάρξει ανακοίνωση εντός των επόμενων ωρών κι αφού οριστικοποιηθεί από τον ΕΣΑΚΕ η ώρα έναρξης του αγώνα. Η ΑΕΚ υπέβαλε αίτημα για να διεξαχθεί ο αγώνας στις 16:00, αντί για τις 16:30".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ