ΑΕΚ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Χέρστον

Δύο εβδομάδες εκτός ο Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ του ΟΑΚΑ λίγο πριν το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στα "πιτς" για δύο εβδομάδες ο Αμερικανός φόργουορντ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις.

Για δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από παρκέ του ΟΑΚΑ με 2'30'' να μένουν για το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις από τον τραυματισμό του στο γόνατο έκαναν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να φοβούνται για τα χειρότερα , εν προκειμένω το... κακό δεν αποδείχθηκε τόσο μεγάλο για τον Αμερικανό φόργουορντ.

Κι αυτό γιατί τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υπεβλήθη έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο. Όπως αναφέρει για την περίπτωσή του η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: " Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ θα καταβάλλει προσπάθεια για ταχεία αποκατάσταση και επανένταξη στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας".

Έτσι, ενδεχομένως να χάσει το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάτι που θα μπορεί να ειπωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια μόλις ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα από τον ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ