ΑΕΚ

Κατσίβελης και μεταγραφές με μέλλον

Κατσίβελης και μεταγραφές με μέλλον
INTIME SPORTS

Κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον ετοιμάζει η ΑΕΚ που τη φετινή μεταγραφική περίοδο αποδεικνύει ότι θέλει να επενδύσει στα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Μωραΐτης και Σκουλίδας προβάλουν τα "κιτρινόμαυρα", ενώ κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κατσίβελης

Η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά στην Α1 και οι πρωταγωνιστικές βλέψεις δεν αρκούνται μόνο στο παρόν αλλά έχουν πολύ μεγαλύτερο ορίζοντα. Η "Βασίλισσα" εκτός των παικτών που θα κληθούν να σηκώσουν στις πλάτες τους την φετινή ομάδα κινούνται δυναμικά και για την απόκτηση νεαρών φερελπίδων αθλητών που θα μπορούν μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελέσουν τον ελληνικό κορμό που θα οδηγήσει τον σύλλογο στις επιτυχίες.

Η αρχή έγινε με τον Νίκο Δίπλαρο , όμως στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο δεν αρκούνται μόνο σε αυτό. Την κίτρινη φανέλα αναμένεται να φορούν για τα επόμενα χρόνια και οι εξαιρετικά ταλαντούχοι Δημήτρης Μωραΐτης και Διονύσης Σκουλίδας. Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι διεθνής με την εθνική Παίδων και ανήκει στον Πανιώνιο, ενώ το φετινό καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του ο Ολυμπιακός. Το ταλέντου του 16χρονου γκαρντ είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, καθώς φέτος επελέγη ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους αθλητές που συμμετείχαν στο Jordan Brand Classic Camp κι έτσι βρέθηκε στο International Game του Jordan Brand Classic, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά τον Διονύση Σκουλίδα οι περισσότεροι τον παρατήρησαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωταθλήματα U19, όμως οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περσινή χρονιά στη Β' εθνική αγωνιζόμενος με το Περιστέρι έδειξαν ότι έχει όλα τα φόντα για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ο 18χρονος φόργουορντ ανήκει στους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης", όμως δεν αποκλείεται με το κατάλληλο αντίτιμο να πάρει το "οκ" για να βρεθεί στην Α1.

Οι δύο νεαροί είναι κοντά στην ΑΕΚ, όμως ο Δημήτρης Κατσίβελης πρέπει να θεωρείται κλεισμένος. Ο νεαρός γκαρντ δεν βρήκε τον χώρο που ήθελε στον Ολυμπιακό κι έτσι θα αναζητήσει το μέλλον του σε άλλη ομάδα με τους "κιτρινόμαυρους" να βγαίνουν νικητές. Μέσα στις επόμενες ημέρες ου μη και ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα για το Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών πρόκειται ν’ αναχωρήσει σήμερα (11/07) ο Σταύρος Δουβής. Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ θα δώσει το "παρών" στο NBA Summer League. Στην αμερικανική πόλη βρίσκεται ήδη ο Ντράγκαν Σάκοτα κι έτσι η "κιτρινόμαυρη" παροικία στο Βέγκας μεγαλώνει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ