ΑΕΚ

Διπλή χορηγική συμφωνία για την ΑΕΚ

Διπλή χορηγική συμφωνία για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής και την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρία "Manarini Hellas".

Τη συνεργασία της με την εταιρία "Manarini Hellas" θα παρουσιάσει η ΑΕΚ σε συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Η "Ένωση" ανακοίνωσε παράλληλα την ανανέωση της συνεργασίας της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, τον οποίον επισκέφτηκαν μάλιστα όλοι οι παίκτες για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ:

" Η Menarini Hellas και η ΑΕΚ B.C, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, Αίθουσα Τύπου OAKA, στο πλαίσιο παρουσίασης της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Menarini στην Ελλάδα, Menarini Hellas συμπληρώνει 28 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο".

" H AEK B.C. ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, Επίσημο Χορηγό της ομάδας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», παραμένει ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ B.C. κατά την περυσινή περίοδο, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, η ομάδα της ΑΕΚ, παλαιοί και νέοι παίκτες, επισκέφτηκαν την Ευρωκλινική Αθηνών για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο και ιατρικά τεστ πριν την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ την ανδρική ομάδα ακολούθησαν και τα εφηβικά τμήματα μπάσκετ της «Βασίλισσας».

Με την ανανέωση της συνεργασίας ανανεώνονται και τα προνόμια και παροχές υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ