ΑΕΚ

Δεν προπονήθηκε ο Χάρις

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάνι Χάρις δεν πήρε μέρος στην σημερινή (30/3) προπόνηση καθώς εξακολουθεί να ασθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι. Αμφίβολος ενόψει Ολυμπιακού ο Αμερικανός. Εκτός και οι Μωραϊτης και Καμπερίδης.

Οι εξετάσεις του Μάνι Χάρις ήταν "καθαρές" αλλά οι ενοχλήσεις στο πόδι του δεν έχουν ακόμα υποχωρήσει, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να μην παίρνει μέρος στην σημερινή (30/3) προπόνηση της ΑΕΚ, με την οποία ξεκίνησε η μίνι-προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (1/4) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να ζορίσουν τον Χάρις και θα περιμένου να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του στην θεραπεία πριν αποφασίσουν αν θα συμπεριληφθεί στην 12αδα για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους". Ο βασικός στόχος εξάλλου είναι να βρίσκεται ο Αμερικανός - ο οποίος μόλις ξεπέρασε μία ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε αφήσει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα - στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον 2ο αγώνα της σειράς των 8 του Basketball Champions League κόντρα στην Στρασμπούρ (4/4).

Εκτός από την προπόνηση έμειναν ακόμα ο Μιχάλης Καμπερίδης (ίωση) και ο Δημήτρης Μωραϊτης (ενοχλήσεις στο πέλμα).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ