ΑΕΚ

Δεν πάει Λονδίνο η ΑΕΚ

Δεν πάει Λονδίνο η ΑΕΚ
Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε αρχικώς ότι αντιπροσωπεία της θα δώσει το παρών στη σύσκεψη των ομάδων της Euroleague και του Eurocup στο Λονδίνο ωστόσο η "Ένωση" δεν θα έχει τελικά εκπροσώπηση.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν θα έχει εκπροσώπηση στο "ECA Shareholders Meeting", ήτοι στη συνάντηση των μετόχων της ECA (σ.σ. της εταιρείας που διοικεί την Euroleague), παρά την αρχική ενημέρωση ότι η "Ένωση" θα είχε αντιπροσωπεία στην αυριανή (29/4) σύσκεψη στο Λονδίνο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης της FIBA με την Euroleague Basketball την Τρίτη του Πάσχα, ώστε να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί η οριστική διχοτόμηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΑΕΚ διεμήνυσε, μεν, στην ΕΟΚ ότι η Ομοσπονδία δεν είναι σε θέση να υποδεικνύει στις ομάδες την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν ωστόσο προτίμησε να κρατήσει στάση αναμονής, ακυρώνοντας την παρουσία της στο Λονδίνο. Εκεί όπου θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού (Μάνος Παπαδόπουλος, Τάκης Μπαλτάκος) και Ολυμπιακού (Γιώργος Σκινδήλιας, Χρήστος Σταυρόπουλος).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ