ΑΕΚ

Δέδας: "Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο"

Δέδας: "Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκ των βοηθών του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Γιώργος Δέδας, δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Κόροιβο ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η ομάδα ψάχνει ακόμα τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Κόροιβο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, σε ένα παιχνίδι όπου είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Και ως τέτοιο σκοπεύει να αγωνιστεί, κάτι που θέλησε να ξεκαθαρίσει με τις δηλώσεις του και ο εκ των βοηθών του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Γιώργος Δέδας.

" Μοναδικός στόχος για τον αυριανό αγώνα στην Αμαλιάδα είναι ασφαλώς η νίκη. Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια με αφορμή τις αλλαγές που έχουν γίνει μετά την απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς από τον πάγκο της ομάδας: " Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσουν οι παίκτες κάποια νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού, ωστόσο η νίκη είναι μονόδρομος.

Είμαστε το φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα παίζει αρκετά καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά. Μπορεί να έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοση της, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Ο Κόροιβος από την άλλη μεριά παίζει την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο. Παίζει βεβαίως και στην έδρα του. Θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό, που θα προσπαθήσει να μας επιβάλλει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ