ΑΕΚ

Δέδας: "Διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι"

Δέδας: "Διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι περιμένει αύριο (31/5, 17:30) ο Γιώργος Δέδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Αρη για τους μικρούς Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Η ΑΕΚ και ο Αρης διασταυρώνονται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά -και έβδομη συνολικά σε επίπεδο Playoffs- και η έδρα έχει αποδειχθεί ότι παίζει κυρίαρχο ρόλο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Ο μεν "δικέφαλος" έχει ηττηθεί μόνο μία φορά εντός έδρας και μετράει επτά νίκες, ο δε Αρης έχει 7-3 στο Αλεξάνδρειο. Σε μία σειρά Playoffs, βέβαια, το κίνητρο και τα προβλήματα είναι αυτά που... παίζουν μπάλα και όχι οι παραδόσεις.

" Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς στο Αλεξάνδρειο. Διαφορετικό θα έλεγα, αν το σύγκρινα μ’ αυτό της περασμένης Κυριακής. Έχουμε χάσει φέτος δύο φορές στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη και ξέρουμε όλες τις παγίδες, που κρύβει το αυριανό ματς. Ο Άρης θα προσπαθήσει να μας πιέσει από την αρχή του αγώνα και πρέπει να βρούμε τις λύσεις, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, και να αποκωδικοποιήσουμε τα σχέδιά του" δήλωσε ο Γιώργος Δέδας, συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο της ΑΕΚ.

" Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα, κυρίως με τους δύο βασικούς μας πλέι μέικερ, ωστόσο τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς, τα πήγαν περίφημα. Όλη η ομάδα θα πρέπει να βοηθήσει στον αυριανό αγώνα, καθώς η πίεση θα είναι διαφορετική. Εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας θα τα καταφέρουμε" πρόσθεσε ο ασίσταντ κόουτς της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ