ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Ντελρόι Τζέιμς της ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Ντελρόι Τζέιμς της ΑΕΚ

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Fersu Yahyabeyoglu, μίλησε στο Sport24.gr για τον νέο παίκτη της ΑΕΚ, Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Ντελρόι Τζέιμς είναι από χθες (9/8) παίκτης της ΑΕΚ και αναμένεται να είναι ο βασικός πάουερ φόργουορντ της ομάδας τη νέα σεζόν. Πρόκειται για έαν παίκτη κοσμογυρισμένο, αφού έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Ρωσίας και πιο πρόσφατα της Τουρκίας, αφού πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Μπαλικεσίρ. Και από εκεί έρχεται και ένα μικρό... scouting report στο Sport24.gr, το οποίο απευθύνθηκε στον Τουρκο μπασκετικό δημοσιογράφο, Fersu Yahyabeyoglu, ο οποίος και κατέθεσε την άποψή του για τον νέο παίκτη της "Ένωσης".

Ο Fersu Yahyabeyoglu, ο οποίος εργάζεται στην τουρκική ιστοσελίδα basketfoul.com παρακολούθησε την περσινή σεζόν τον Τζέιμς και αυτά είχε να καταθέσει για τον Αμερικανό φόργουορντ: " Έπαιξε καλά στην Μπαλικεσίρ την περσινή σεζόν, αγωνιζόμενος περίπου 30 λεπτά ανά αγώνα, έχοντας καλούς αριθμούς" αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος στην αρχή για τον Τζέιμς, ο οποίος στην Τουρκία είχε 15.8 πότους και 5.6 ριμπάουντ μέσο όρο, πριν προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες: " Είναι παίκτης με δυνατότητα να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Μπορεί να πασάρει, να σκοράρει από μέση απόσταση, είναι ιδιαίτερη ευκίνητος και μπορεί να σκοράρει από το low post".

Στην συνέχεια Fersu Yahyabeyoglu τόνισε ότι ο Τζέιμς μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους στην επίθεση, αλλά είχε επιφυλάξεις σχετικά με την άμυνά του: " Είναι πολύ ενεργός σε καταστάσεις Pick and Roll και Pick and Pop. Είναι σχετικά μέτριος ριμπάουντερ πάντως και αντιμετωπίζει προβλήματα όταν αμύνεται σε καταστάσεις Pick and Roll, ενώ δεν είναι rim protector. Σε χαμηλά σχήματα πάντως αγωνίστηκε ακόμα και ως σέντερ κάποιες στιγμές με καλά αποτελέσματα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ