ΑΕΚ

Άτιτς: MVP απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά... περισσεύει

Άτιτς: MVP απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά... περισσεύει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έντιν Άτιτς ήταν ο MVP της ΑΕΚ στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ήττα με 84-90), με την εμφάνισή του να φαντάζει ικανή για να αλλάξει τα δεδομένα. Από σίγουρος δανεικός, σε... έβδομος ξένος.

Το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν, αν μη τι άλλο, ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για την ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" ηττήθηκαν (90-84) , αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο προπονητής της "Ένωσης" έχει στο μυαλό του όσα είδε και δεν του άρεσαν, στοιχεία τα οποία θα προσπαθήσει να βελτιώσει στη συνέχεια. Πρώτο και καλύτερο η αμυντική συμπεριφορά, την οποία χαρακτήρισε ως κακή σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του OTE TV μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχουν βέβαια κι αυτά που του άρεσαν, αλλά δεν τον κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός πως είναι αναγκασμένος να αποχωριστεί τον Έντιν Άτιτς. Τουλάχιστον για την Basket League. " Κάποιοι παίκτες με εξέπληξαν, όπως ο Άτιτς. Δυστυχώς όμως πιάνεται για ξένος, οπότε δεν ξέρω", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως αποτελεί τον 7ο ξένο στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένο πως είτε θα μείνει εκτός του ελληνικού ρόστερ είτε θα παραχωρηθεί δανεικός.

Θυμίζουμε πως οι ξένοι στους οποίους υπολογίζει η ΑΕΚ είναι οι: Μάικλ Ντίξον, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Τζαουάντ Ουίλιαμς και Τζος Όουενς.

Όπως έχει γράψει το Sport24.gr εδώ και καιρό, η αρχική επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Basket League. Η αποψινή (14/9) του εμφάνιση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις και να τον κρατήσει στο ρόστερ. Μόνο που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, εκτός κι αν ο Γιούρι Ζντοβτς αποφασίσει να κάνει κι άλλη αλλαγή πλάνων για τα μάτια του 19χρονου γκαρντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ