ΑΕΚ

Άτιτς: Έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω

Άτιτς: Έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έντιν Άτις θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στο ρόστερ της ΑΕΚ και σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ είπε ότι θα δουλέψει σκληρά ώστε να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν. Επιστρέφουν οι διεθνείς.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Έντιν Άτιτς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πήραν την απόφαση να κρατήσουν το νεαρό Βόσνιο στο ρόστερ και να μην δοθεί δανεικός, που ήταν και η αρχική σκέψη.

Ο 19χρονος φόργουορντ μια μέρα μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στους "κιτρινόμαυρους", έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παραμονή του και τους νέους στόχους στην ΑΕΚ: "Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που κατάφερα να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να παραμείνω στο ρόστερ της ομάδας. Επιτέλους, έχω την ευκαιρία που έψαχνα για να δείξω τι αξίζω και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της".

Για τα «συγχαρητήρια» που εισέπραξε από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ: "Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για την στήριξη τους. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ για να ανταποκριθώ στις τις προσδοκίες, που έχουν για μένα".

Για τη συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο, πρόεδρο της ομάδας, αλλά και τον ρόλο που του ανέθεσε ο κόουτς Ζντοβτς: "Ο Πρόεδρος μου είπε ότι πιστεύει σε μένα πάρα πολύ. Με τον κόουτς Ζντοβτς μιλήσαμε μετά την προπόνηση και μου είπε ότι θα μου δώσει τις ευκαιρίες που θέλω. Του είπα, ότι ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, έχω "δεθεί" εδώ με όλους, και είμαι πολύ ικανοποιημένος, που θα δουλέψω μαζί του".

Για τον υψηλό στόχο της ΑΕΚ (κατά τη δήλωση Ζντοβτς), που είναι η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του FIBA Champions League: "Ναι, ο πιο υψηλός στόχος είναι σίγουρα αυτός, και είμαι πανέτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα στο να φτάσει στους τελικούς".

Στην Αθήνα o Μιλόσεβιτς, έρχεται και ο Ντίξον

Παράλληλα στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (17/9) ο διεθνής με τη Βοσνία φόργουορντ Μίλαν Μιλόσεβιτς, που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στα προκριματικά του Eurobasket 2017.

Οι αφίξεις για το "δικέφαλο" συνεχίζονται την Κυριακή (18/9) με τον Μάικλ Ντίξον, κάτοχο γεωργιανού διαβατηρίου, να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το μεσημέρι, 15:50.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ αναμένει το επόμενο διάστημα έναν ακόμη διεθνή της, τον Μαυροβούνιο γκαρντ Νίκολα Ιβάνοβιτς, που όπως και οι προαναφερθέντες έδινε αγώνες για την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στο προσεχές Eurobasket.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ