ΑΕΚ

Αρχή με εργομετρικά για την ΑΕΚ

Αρχή με εργομετρικά για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε και τυπικά την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το πρώτο γκρουπ των παικτών της "Ένωσης" πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις πριν από την πρώτη προπόνηση (PHOTOS).

Το πρώτο γκρουπ παικτών της ΑΕΚ έκανε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει και της επίσημης πρώτης προπόνησης της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς. Το θετικό για τον Σλοβένο κόουτς είναι ότι το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, επομένως θα προσπαθήσει να δουλέψει πάνω στη "χημεία" του συνόλου.

Οι σημερινές εξετάσεις έγιναν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου "Βιοκίνηση" υπό την εποπτεία των Σταύρου Τόιλου και Κώστα Ψαρογιώργου, ενώ στο πρώτο γκρουπ ήταν οι Δημήτρης Μωραϊτης, Τζαουάντ Ουίλιαμς, Τζος Όουενς, Νίκος Καμαριανός, Διονύσης Σκουλίδας, Νικ Παύλος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Την Πέμπτη (18/08) θα ακολουθήσει και το δεύτερο γκρουπ παικτών για τις εργομετρικές εξετάσεις, πριν από την επίσημη "πρώτη" της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε πως εκτός από τους Ντίξον και Ιβάνοβιτς που έχουν υποχρεώσεις με τη Γεωργία και το Μαυροβούνιο, αντίστοιχα, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 ο Ζντοβτς στερείται των υπηρεσιών του Μαλίκ Χέρστον. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ της "Ένωσης" παραμένει άγνωστο πότε θα φτάσει στη χώρα μας, καθώς αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα που τον "κρατάει" στις ΗΠΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ