ΑΕΚ

Άρμστεντ: "Είμαι ηγέτης από τη φύση μου"

Άρμστεντ: "Είμαι ηγέτης από τη φύση μου"

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως είναι ο ηγέτης που θα βοηθήσει την "Ένωση" να πάει ακόμη καλύτερα στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η απόκτηση του Μάλκολμ Άρμστεντ από την ΑΕΚ ήρθε αιφνιδιαστικά, αφού τίποτα δεν έδειχνε πως η "Ένωση" βρισκόταν σε επαφές με τον πρώην παίκτη της Άβτοντορ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος "καθάρισε", φέρνοντας στο ΟΑΚΑ έναν ακόμη εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος -μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ- τόνισε πως είναι από τη φύση του ηγέτης. Πέραν όλων των άλλων, εξήρε την παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ομάδας, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει κάποια πράγματα για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Το φλερτ με την ΑΕΚ κρατάει πολύ καιρό, όταν και αγωνιζόσουν στη Σλοβενία και την Κρκα. Τι συνέβη τότε και δεν ήλθες και πώς νιώθεις τώρα που είσαι και επίσημα μέλος της "Βασίλισσας";

" Ήθελα πολύ να έλθω όταν αγωνιζόμουν στην Κρκα, ωστόσο, η ομάδα με χρειαζόταν και δεν με άφησε να φύγω τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πλέον, είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ και θα δώσω το 100% για να πετύχω τους στόχους της και τους δικούς μου".

- Τι θα προσθέσεις περισσότερο αγωνιστικά για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της;

" Έρχομαι για να κερδίσω όσα περισσότερα γίνεται, να παίξω σκληρά και να συμμετάσχω μαζί με τους συμπαίκτες μου στον ανταγωνισμό. Η θέση απαιτεί έναν παίκτη ηγέτη και εγώ είμαι (ηγέτης) από τη φύση μου"!

- Τι γνωρίζεις για την ιστορία της ΑΕΚ;

" Έμαθα κάποια πράγματα από το διαδίκτυο για την ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα και πρωταγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με τον καιρό θα μαθαίνω ακόμα περισσότερα".

- Ποια είναι η γνώμη σου για τον προπονητή, Ντράγκαν Σάκοτα;

" Ο κόουτς Σάκοτα είναι ένας υπέροχος αλλά και σκληρός συγχρόνως προπονητής, όπως όλοι της σερβικής σχολής. Έχει αποδείξει ποιος είναι με την καριέρα που έχει στους πάγκους και το αποδεικνύει και τώρα".

- Τι σου αρέσει περισσότερο να κάνεις σε έναν αγώνα; Να επιτυγχάνεις καλάθια, να μοιράζεις ασίστ ή κάτι άλλο;

" Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα σε ένα ματς. Η δουλειά μου είναι να κερδίζω τους αγώνες και να δίνω δύναμη στους συμπαίκτες μου να γίνονται όλο και καλύτεροι. Εξαρτάται από τους αγώνες, εάν έχουμε σκόρερ στην ομάδα, δουλειά μου είναι να τους… ταΐζω με ασίστ και αν είναι η βραδιά μου στην επίθεση να μη σταματάω να βάζω πόντους. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ